Начало   За нас   Контакти   Статус на поръчката  
img
 
 
ПРОДУКТИ ЦЕНИ Мнения и коментари (562) Общи условия Гаранции Доставка Начини на плащане Начин на монтаж
количка стоки / 0.00 лв
  към количката >
 
ЦЕНИ на продуктите:
Широчина (см):
Височина (см):
 
 
Каталог на производителя Вертикални щори Венециански щори Роло щори Плисе щори Врати хармоника Дървени щори Сенници Ветроупорни завеси
 
Вертикални щори

Вертикалните щори придават на всяко помещение завършен вид, без значение дали това е всекидневна, спалня, офис или заведение. Тяхна специфична особеност е, че заместват изцяло пердетата  и и спомагат за визуалното увеличаване на височината на помещенията.
Особено са подходящи за големите прозорци на Вашия дом или офис. Те Ви предлагат разнообразие от цветове, мотиви и структура на тъканта на текстилни, алуминиеви или ПВЦ ленти. Различните видове материи и цветове имат различни степени на пропускане и абсорбиране на светлината за задоволяване на конкретните Ви нужди.

Вертикални щори са идеални за контролиране на количеството светлина , които влизат в една стая – чрез филтриране на светлината при накланяне под ъгъл. А когато са затворени, те осигуряват неприкосновеността на личния живот.

Събирането на лентите (в ляво, дясно, двата края или в средата), както и разположението на механизма за управление на щората (в ляво или в дясно) е според нуждите и преценката на клиента, за по-голямо удобство при работа с щорите.
Монтират се на стена или таван.

Предлагаме Ви 4 модела вертикални щори на водещи български производители:

 
Вертикални щори   Вълнообразни вертикални щори
Вертикални щори от плат   Вертикални щори с вълнообразни
текстилни ленти
     
Вертикални алуминиеви щори   Bертикални щори с ленти от ПВЦ
Вертикални щори с алуминиеви ленти   Вертикални щори с PVC ленти
 
Цените на различните видове щори можете да изчислите чрез калкулатора - в ляво или тук>>>
щори цени