Начало   За нас   Контакти   Статус на поръчката  
img
 
 
ПРОДУКТИ ЦЕНИ Мнения и коментари (562) Общи условия Гаранции Доставка Начини на плащане Начин на монтаж
количка стоки / 0.00 лв
  към количката >
 
 
Каталог на производителя Вертикални щори Венециански щори Роло щори Плисе щори Врати хармоника Дървени щори Сенници Ветроупорни завеси
 
 
Вертикални щори с ПВЦ ленти / 89 мм ширина на лентата

Дълготрайни вертикални щори, чиито ленти /ламели/ са направени от поли винил хлорид. С тях достигате 100% Вертикални щори с ПВС лентизатъмняемост в помещението. Релсата, по която се движат лентите е от алуминий.
Тези щори са подходящи за всички видове помещения - било то вашия офис или стая от къщата. Те дават надеждна защита на вашите мебели от слънцето.
Вертикалните ПВС щори са лесни за поддръжка, прекрасно понасят почистването с дезинфекциозни средства, благодарение на специалната им обработка не се напрашават и не се цапат. Освен това те не се влияят от смяната на температурите, не избеляват от слънцето, не попиват миризми, не се повлияват от влагата, не се деформират.
Има голямо разнообразие от цветове, благодарение на което тези щори могат да се използват не само за защита на помещението от пряката слънчева светлина, но и също така те ще украсят вашия интериор, ще му придадат оригиналност и ще създадат уютна обстановка. Можете да избирате между 24 различни цветове и модели.
цветова гамаМожете да разгледате цветовете тук>>>
Събирането на лентите (в ляво, дясно, двата края или в средата), както и разположението на механизма за управление на щората (в ляво или в дясно) е според нуждите и преценката на клиента, за по-голямо удобство при работа с щорите.
Монтират се на стена или таван.

щори цени